About the blog

Utisci života - počeci ovog odeljka ogledali su se u pisanju izveštaja sa koncerata. To pisanje je meni kao osobi mnogo donelo jer sam zbog pisanja tih izveštaja sada novinar reporter webzine-a za koji nisam smela da pošaljem prijavu. Zahvaljujući blogu i ovom odeljku, oni su pronašli mene.

Prostor za sopstvene misli - Ponekad voli da se pravim da imam veliki talenat za pisanje i sjajne misli, pa sebi dajem prostora za virtuelno mrmljanje o istim. Takođe, ovaj odeljak uvek posluži kada se ono o čemu imamželju da pišem ne uklapa u ostale. Mahom su u pitanju nasumična razmišljanja i pogledi na određene društvene pojave.

Dete iz provincije - Sadrži utiske o novim mestima ili izložbama u okviru jednog grada, drugim gradovima, ili državama.

Knjiški moljac - Čitam od kada znam za sebe. Stidim se jer je kao šestogodišnjakinja čitala trostruko više nego sada kada mi je broj godina dvocifren i počinje dvojkom. Ponovo se vraćam svojoj lepoj, staroj navici posećivanja novih svetova i mirisanju knjiga.
U odeljku se osim utisaka o knjigama mogu naći i moji dokazi hordovanja i to u vidu book haul postova.

Alice in Animeland - Veliki sam ljubitelj animea koji priželjkuje da ima dovoljno vremena da se posveti gledanju istih onoliko koliko bi volela. Kad god nađem odgovarajući momenat, odgledam odjednom celu sezonu animea, a zatim prenosim utiske.

Favoriti meseca - Mahom bazirani na muzici, mestima i ljudima, kao i nasumičnim sitnicama kojima se oduševljavam.

Šećer pita - Intervjue sam zapoočela da radim, što bi naš narod rekao, na svoju ruku, dok ih sada radim za dva internet portala. Volim opuštene razgovore sa članovima bendova u kojima, osim intervjua, slušam gomilu anegdota koje se teško zaboravljaju.

Treš meseca - Ovo je trebalo da bude odeljak kojim bih opravdala to što sam hejter. Međutim, našao je bolju svrhu i postao presek negativne stvarnosti na nivou meseca.

Unboxing - Kao što samo ime kaže, poenta ovog odeljka je otvaranje paketa. Smatram ovo zanimljivim, a takođe ovako imam priliku da dam shoutout kreativcima koji to zaslužuju.

Oldie - Ovaj blog je prvenstveno bio mesto na kojem sam prepričavala bitne stvari koje su mi se dešavale i onda link slala svima koji to treba da znaju. Tako je nastalo i ime. Postoji nekoliko postova iz te ere bloga koje mi je jednostavno žao da obrišem, tako da sam im dala posebno mesto.

Stihovi - Nisam pesnik, ne umem da pišem stihove, ali ponekad me oseanja navedu na to. One za koje mislim da nisu totalno truli, kačim u ovaj odeljak.

Galerija - Ponekad jednostavno poželim da objavim sve fotke koje imam sa nekog događaja.

Sama il u saradnji sa nekim povremeno organizujem giveaway, a zbog saradnje sa pančevačkim Omladinskim informatorom DRAFT imam odeljak  u kojem kačim njihove konkurse.

Versus - Ovo je još uvek nedovoljno razvijen deo bloga, ali se bavi jednim konkretnim pitanjem: Šta je bolje, knjiga ili film?