Favoriti meseca 2017: Favoriti oktobra

04:19:00

Oktobar mi je proleteo. Pogotovo poslednja nedelja. Nisam stigla ni da čitam, ni da gledam, ni da slušam mnogo novih stvari, tako da zaista ne znam na šta će da liče ovi favoriti.

Omiljeni koncert

Tokom oktobra je trebalo da odem na osam koncerata. Od tih osam koncerata otišla sam na dva. Onaj  koji je pretendovao da bude moj omiljeni koncert svih vremena, nastup Nik Kejva u Areni, nije uspeo to da postane jer su nam odbili zahtev za akreditovanje. Iako su moju omiljenu pesmu svirali sve do nastupa u Beogradu, a onda je samo izbacili i to mi je ostavilo vrlo gorak ukus u ustima, status omiljenog koncerta meseca oktobra odnosi nastup sastava Paradise Lost u Domu omladine Beograda. Bilo je divno konačno čuti ovaj bend uživo i družiti se sa sestrom na jedno veče. Moje kompletne utiske sa ovog koncerta možete da pročitate ovde

Fotografija: Jovan Mihajlović, PRIS portal 

Omiljena knjiga

Omiljena knjiga je jedina prava knjiga koju sam pročitala tokom ovog meseca, ali koja je svakako zaslužila da je nazovem omiljenom. U pitanju je Smrtonosna pesma, Viktorije Švab. Drugi deo je izašao tokom sajma i ja ne mogu da dočekam da ga nabavim i saznam šta se dalje dešava.


Omiljena serija/film/anime

Ništa od navedenog u podnaslovu nisam stigla da gledam tokom oktobra, ali ono što jesam su YouTube videi Luija Kola. On već godinama snima svoj život svaki dan, a život mu je pun avantura. Konstantno putuje i svet je njegova kuća. Put koji trenutno možete da pratite je putovanje oko sveta na koje je krenuo sa svojim prijateljem pilotom u minijaturnom avionu. Put se privodi kraju, ali kako videi malo kasne, ima još dosta toga da se gleda. Do sada je objavljeno 43 videa sa ovog putovanja, ali oni nisu mnogo dugački, te biste sve mogli da ih odgledate za nekoliko dana.



Omiljena pesma

I ovog meseca se zadržavamo na novom albumu sastava Foo Fighters, a pesma koja mi se tokom oktobra konstantno motala po glavi nosi naziv Run. Ovaj spot morate da pogledate!



Ostale omiljenosti

U ovoj kategoriji se nalaze dve stvari. Prva je to da sam dobila sertifikat za A1 nivo norveškog jezika i položila testove i usmeni ispit sa znatno boljim rezultatima od onih kojima sam se nadala. Druga stvar je rad za Vulkan izdavaštvo na Sajmu knjiga. Bilo je to jedno naporno, ali veoma vredno iskustvo, koje mi je donelo preporuku za posao. A kako će to da prođe, videćemo.

You Might Also Like

0 коментара