Unoxing: Infinity Book Box - mart 2017.

16:31:00

Infinity Book Box je poslednja kutija iznenađenja koju ću kupiti u nekom dužem periodu. Ukoliko se ponovo odlučim da uzmem neku od ovih kutija, biće to jer mi se tema ili nešto što su otkrili da će biti u njoj baš neizmerno svidelo. Razlog ovome je to što jednostavno nemam toliko novca i što bih preko hiljadu dinara mesečno umesto toga da dam na neku njigu koju veoma želim, a ne da rizikujem sa onim što ću dobiti. Znam da sam u komentarima za post o Book & Beauty kutiji napisati da ću naručiti aprilsku KZM kutiju jer je poslednja, ali smatram da su preskupe.


Dakle, sada je vreme da se posvetimo otvaranju Infinity Book kutije. Ova kutija je bila povratnička, s obzirom na to da se vratila posle nekoliko meseci, možda ćak i godinu dana odsutnosti. Naručila sam je jer je ekipa koju je pravi unapred otkrila dosta detalja, pa sam znala da moje pare neće biti bačene.
Unapred se znalo da će u kutiji biti romansirana biografija velikog pisca, kao i istorijski roman sa primesama mistike smešten u dvadeseti vek. Isto tako je pušten sneak peak, pa smo mogli videti da će u kutiji biti i majica. Zbog ovoliko otkrivenih stvari sam pomislila da će biti više sitnih stvari u kutiji jer mi je nekako bilo nelogično da otkriju sav sadržaj, ali sam pogrešno mislila.

Kao i uvek, počeću od knjiga. Romansirana biografija velikog pisca je knjiga K, Roberta Kalasoa. U pitanju je biografija Franca Kafke u izdanju Arhipelaga. Ovaj roman opisan je kao delo posle kojeg nam Kafka izgleda drugačiji. Jedva čekam da pročitam i uverim se u to.


Druga knjiga koja je stigla u ovoj kutiji je Bela priča, Ratka Dangubića. Kako Arhipelag na polešinu svojih knjiga ne štama sinopsis, morala sam da ga potražim na internetu. Ovo je roman iz 2009. godine i, sudeći po informacijama koje sam našla, donosi atmosferu vremena Oktobarske revolucije.
Moram da napomenem da, iako ne sudim knjizi po koricama, ipak volim kada su korice lepe. Korice Arhipelaga me nikada nisu privlačile. Nema utisak da se iza njih nalazi zanimljiva priča. Ali nadam se da to nije tako. Ail zato volim što imaju bukmarker u vidu trake. Ovo nema veze sa kutijom, samo je zapažanje u prolazu.


U kutiji sam, kao što je najavljeno, dobila majicu. Prvo sam mislila da su majice naručivali sa AliExpressa ili nekog sličnog sajta, pa očekivala da će mi biti velika jer moraju da naruče unapred i onda je sigurica da se uzme veći broj. Kada sam je otpakovala, videla sam da se ma njoj nalazi logo kutije, pa shvatila da su ih štampali. Smatram da je onda u formulare za naručivanje kutije trebalo da ubace da svako napiše koju veličinu nosi. Ovako imam prelepu majicu, koju bih rado nosila, ali kako je u pitanju L veličina i to muški model. Ne bih mogla da je nosim ni kao majicu za čtanje jer ja u ovakvim majicama plivam i konstantno se obmotavaju oko mene kako god da se pomerim, tako da mi ne bi bilo udobno. Zbog ovoga mi je veoma žao jer sam se majici najviše radovala.
U kutiji su, uz majicu bili još bukmarker sa Kafkinim potpisom (kojeg nema na fotografiji jer sam uspela nesvesno da ga spustim negde u stanu, a ne zna gde), u skladu sa temom, što je super ideja, kao i only good vibes bedž koji je predivan.


Ova, povratnička kutija, koštala je 900 dinara. Njeni kreatori naveli su da knjige u maloprodaji koštaju 720 i 920 dinara, ali ono što sam ja pronašla je da su cene ovih knjiga 673 i 860 dinara. Svakako, u pitanju je viša cena od cene kutije. Cena ove kutije bila je 900 dinara, a zajedno sa poštarinom platila sam je 1230 dinara. Od narednog meseca, cena kutije iznosiće 1200 dinara, pa računajte da će vas sa poštarinom Post Expressa izaći između 1400 i 1500 dinara. Ukoliko niste sigurni da li da naručite ovu kutiju, pratite instagram profil Infinity kutije, pa kada objave po neki sneak peak naredne kutije, prema tome da li vam se sviđa ili ne, naručite ili nemojte.

You Might Also Like

4 коментара

  1. Анониман25. март 2017. 17:27

    Ovo vec postaje dosadno, nikad nicim nisi zadovoljna i samo kukas kako nemas para....

    ОдговориИзбриши
  2. Fina im je ova kutija, zao mi sto nisam naručila. Ni meni korice Arhipelaga nisu primamljive, a sigurno ima i dobrih knjiga. Majica mi se sviđa, volim sivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno nije loša. Majica je divna, plus obožavam sivo. Baš mi je krivo što mi je ogromna, pa ne mogu da je nosim.

      Избриши