Konkursi: „Draft” literarni konkurs.

19:00:00

Ovaj post baš i nije ispunjen sopstvenim mislima, ali ipak ću ga uglaviti tu.
Ukoliko voliš da pišeš, ovo je definitivno post namenjen tebi!


Ovog puta sam kurir koji vam prenosi poruku „Draft” zina:

Varljivo leto je tu, interesantne teme takođe, a i pripreme za novi festival, „FreeDom Art” festival, lagano ali sigurno počinju. Leto, raspust, festivali... Trenutak je, dakle, nikad bolji da uživamo u slobodi, razmislimo o tome šta ona predstavlja i napišemo po koji red za naredni letnji „Draft” zin!
Jedanaesti broj našeg informatora, posvećen temi slobode, ugledaće svetlost dana krajem jula, a, pored tekstova naše, sada proširene redakcije, u njemu će osvanuti i tri vaša najbolja rada. Želimo da u svoje malo carstvo ludosti uključimo i vas. Raspisujemo svoj treći literarni konkurs! :)
Umetniče/ce u stihu ili prozi, napiši i pošalji nam svoj rad na temu slobode do 1500 karaktera, budi objavljen u „Draft” zinu i osvoji neku od tri nagrade!

Pošalji najviše tri rada u inbox FB stranice DRAFT omladincki informator ili na mejl draftredakcija@gmail.com u zasebnom Word ili WordPad dokumentu. Imenuj dokument svojim imenom i prezimenom, i pored njega dopiši za Draft literarni konkurs. Ukoliko nam pišeš putem mail-a i u subject-u naglasi „Za Draft-ov literarni konkurs”.

Od podataka uz rad napiši još jednom ime i prezime, dodaj godine, i broj mobilnog telefona ukoliko želiš da ti javimo ishod konkursa sms-om. Podatke nam dopiši u tekstu poruke ili mail-a kojom tj. kojim nam šalješ svoj rad.

Naziv rada osmisli sam/a. Želimo da imaš slobodu i u tome. :)

Naša tročlana „Draft” komisija odabraće tri najbolja rada, a, pored objavljivanja u časopisu, najbolji će dobiti skromnu novčanu nagradu i po dve karte za „FreeDom Art” fest, koji će se u Pančevu održati krajem avgusta.

Sve bitne tehničke elemente smo naveli. Molimo da ih ispoštuješ. Što se tiče umetničkih, čitanjem ćemo oceniti da li je rad iskren, pisan sa emocijom, zanimljiv, originalan i „da li ima dušu”. Oživi delo na kreativan način i odgovori na temu slobode. Piši slobodno!

Konkurs je otvoren do ponoći, 13. jula, a rezultate ćemo objaviti već 14. na FB stranici „Draft omladinski informator”.

Ukoliko imate fejsbuk, ovde možete pronaći „Draftov” ivent. Ukoliko nemate, bez brige, prenela sam vam sve informacije. Butite kreativni i iskoristite šansu da vaš rad bude nagrađen i objavljen. Šećerna Puilula želi sreću svima koji odluče da učestvuju!  #piši slobodno

You Might Also Like

0 коментара