Favoriti meseca 2017: Favoriti septembra

10:00:00

Skoro četiri godine pišem ove favorite na isti način. Moji favoriti nisu oni stantarni beauty i lifestyle favoriti. Ovde ima svega - od događaja do nasumičnih predmeta poput šolja. Sedim i razmišljam o tome kako bih možda mogla da napravim kategorije u koje ću svrstavati sve ove stvari. Pa šta ako neki mesec kategorija ostane prazna? To samo znači da joj tokom meseca ništa nije doraslo i da ništa što se dogodilo nije zaslužilo da se nađe među omiljenim stvarima. Kategorije ću da smišljam tokom pisanja ovog teksta, tako da, kao i vi, ni ja do samog kraja teksta neću znati kako to sve izgleda.

Omiljeni koncert

U septembru sam, nažalost išla samo na jedan koncert, ali i da ih je bilo više, verovatno bih ovaj odabrala kao omiljeni jer su koncerti sastava Kanda kodža i Nebojša za mene nešto posebno. Ma koliko često išla na njihove koncerte, oni su uvek posebno iskustvo. Moj kompletni utisak o koncertu KKN-a možete pročitati ovde.


Omiljena knjiga

Uskoro ćete imati priliku da čitate o tome koje sam sve knjige pročitala tokom septembra, a sada ću da vam otkrijem samo to da je kjiga koja je ukrala svu moju naklonost Ana u haljini od krvi, Kendare Blejk. Ova knjiga je predstavljena kao mnogo ljubavne priče i malo horora, a bilo je upravo obrnuto, što je meni sasvim odgovaralo. Moju ljubav je takođe kupilo i to što je štampana bordo mastilom, kao i kompletan dizajn stranica.


Omiljena serija/film/anime

Nisam baš imala vremena da sedim i gledam serije/filmove/anime, ali sam uspela da završim drugu sezonu animea Attack On Titan i, iako nakon ove sezone samo imam još više pitanja, bila je odlična. Mislim da moj mozak nije ni uspeo da pohvata sve plot twistove koji su se odigrali jer ih je u nekim epizodama bilo i više od jednog. Bila je ovo jedna vrlo, vrlo dinamična sezona.

Slika preuzeta sa Google-a
Omiljena pesma

Još uvek nisam preslušala kompletan novi album Foo Fightersa, ali sam već opsednuta njime. Iako generalno slušam iste bendove, nailaze periodi kada sam jednim opsednuta više nego ostalim tokom određenog vremenskog perioda. Trenutno Foo Fighters ima ulogu benda kojim sam opsednuta, a Sky Is A Neighborhood mi ne izbija iz glave.



Ostale omiljenosti

Jumbo prodavnica u okviru Super Vero-a na Novom Beogradu je moje novo otkriće. Za 300 dinara sam kupila ogromnu šolju u obliku lobanje. Obožavam je. Prilično je debela, tako da mogu da je držim i kad je puna vrelog čaja, a da se ne opečem, pošto sam osoba koja ne voli da drži šilju za ručku, već provuče prste kroz ručku, pa drži direktno šolju. Veliki plus je što u nju stane oko pola litre čaja. Opsednuta sam ovom šoljom.

You Might Also Like

4 коментара

  1. Šolja je odlična! A i ta knjiga me je baš zainteresovala, prvi put vidim sličan dizajn.. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaljubila sam se u šolju! A i u knjigu. Takođe nikad nisam videla takav dizajn unutrašnjosti knjige, ali ovo je daleko od knjige koja je samo lepa. Stvarno sam oduševljena i jedva čekam da pročitam drugi deo. Do skoro je nigde nisam videla jer je hrvatsko izdanje, a sada je odjednom ima gde god da se okrenem.

      Избриши