Prostor za sopstvene misli: The Versatile Blogger Award nominacija

18:29:00

Nisam znala ni gde ću da svrstam ovaj post, ali svrstavam ga među sopstvene misli, jer ću u jednom delu teksta iz glave govoriti o sebi.

Negoslava Stanojević, autorka bloga Negoslavlje, tagovala me je u svom postu i time nominovala za The Versatile Blogger Award. Sada je na mene red da se priključim blog igrici. Do sada nijednom nisam bila deo nijedne blog igrice, tako da je ovo za mene nešto novo. Poenta ovih igrica je da se blogeri što bolje upoznaju, da se vidi ko čita čije postove. Hvala Negoslavi!

Pravila igre su jednostavna:
- Potrebno je zahvaliti se blogeru koji vas je tagovao;
- Zadatak je da napišete sedam manje poznatih činjenica o sebi;
- Nominovati do 15 blogera.

Pa, vreme je da odgovorim na Negoslavinu nominaciju i otkrijem vam tih sedam manje poznatih stvari o sebi.

  • Cilj mi je da naučim što više stranih jezika. Trenutno idem na časove ruskog jezika, kako bih obnovila znanje stečeno u srednjoj školi. Takođe sam počela sama da učim norveški, a u petak krećem u školu norveškog. Cilj mi je da, nakon naučenog norveškog, počnem sa učenjem švedskog, danskog i nemačkog. Jedno vreme sam učila japanski, ali sam prestala, ne svojom voljom.
  • Fotografija je moja velika ljubav. Imala sam fotografije na različitim izložbama, ali nikada nisam imala foto opremu, sve sam radila pomoću štapa i kanapa.
  • Jedan od ciljeva mi je da nabavim odgovarajuću foto opremu kako bih mogla u potpunosti da se posvetim svom hobiju. Ukoliko budem uspela da kupim odgovarajući aparat, verovatno ću početi da snimam Jutjub videe, s obzirom na to da je to moja velika želja.
  • Mislim da je dobro informisanje zlata vredno i ne volim da se upuštam u debate ukoliko nisam dobro potkovana informacijama o temi o kojoj se govori.
  • Veoma mi je teško da govorim o sebi, pa mi samim tim i ovo malo teže pada. Prve tri stavke sam napisala sa lakoćom, a sada već postaje daleko teže.
  • Jedna od mojih veliih želja je da jedno leto ponovo imam mogućnost da idem u Sokobanju. Deset godina sam išla redovno, a onda više nisam imala mogućnosti za to. Poslednji put sam bila 2009. godine. Interesuje me šta se tamo za skoro decenij promenilo i koliko se sećam svih mesta na koje sam nekada išla.
  • Veliki sam realista. Ne volim da stvarnost farbam u ružičasto, ali isto tako ne verujem ni da je sve potpuno crnom. Najbolje je svet posmatrati onakvim kakav zaista jeste.

Blogovi koje ja pratim, a za koje nisam primetila da su nominovani su:


Svesna sam da su svi blogovi o knjigama, ali svi ostali blogeri i blogerke koje bih nominovala su već odgovorili na nominacije.

You Might Also Like

2 коментара

  1. Hvala što si me se setila. Nisam dugo radila ovako nešto (još od prve godine blogovanja), sad ću još postati nostalgična. Odazivam se svakako <3

    ОдговориИзбриши