Knjiški moljac: Book Haul - mart 2017.

15:55:00


Tokom marta sam neke knjige dobila od izdavačke kuće, a neke u kutiji sa knjigama.

Kada je izdavačka kuća u pitanju, od Evro Booka dobila sam vde knjige po svom izboru. U pitanju su Upražnjeno mesto, J. K. Rouling i Janičar, Saše Edija Dorđevića. Upražnjeno mesto sam uzela jer sam odlučila da J. K. Rouling pružim šansu čitajući njenu knjigu koja nije povezana sa Harijem Poterom, jer nisam njegov ljubitelj. Janičar me je zainteresovao zbog same tematike, a i zbog toga što ju je napisao rok muzičar. A kako sam je sinoć pročitala, mogu vam reći da nisam pogrešila pri odabiru ove knjige.
Cena knjige Upražnjeno mesto je oko 1300 dinara, dok Janičar košta oko 700 dinara.


U Infinity Book Box kutiji, poslednjoj kutiji iznenađenja koju sam naručila, dobila sam dve knjige. K, Roberta Kalasoa, romansiranu biografiju Franca Kafke, kao i Belu priču, Ratka Dangubića, čija je radnja smeštena u vreme Oktobarske revolucije. Cena ovih knjiga je 920 i 720 dinara.


Kako pauziram sa kupovinom knjiga, barem onom masovnom, a i prestala sam da naručujem kutije iznenađenja sa knjigama, vrlo je moguće da u nekom od narednih meseci neće biti nijedne knjige za haul, ili, pak, samo jedne. Zato verujem da će naredni book haul postovi da budu koncipirani po kvartalima (na primer, po godišnjim dobima). No, to ćemo još videti. Ono što bi trebalo da vam bude zanimljivo je to što će biti daleko više samih prikaza knjiga, a manje ovih generičkih postova.

You Might Also Like

2 коментара

  1. A šta fali generičkim postovima, ja baš volim da vidim i haul i posle recenziju - što više knjiga, to bolje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne fali im ništa, meni su skroz okej, ali ne bih da mi na blogu bude samo gomila haulova i, na primer, favorita meseca. Ali stiže baš dosta recenzija knjiga u narednim danima i narednom periodu, tako da mi je to baš super.:)

      Избриши