Unboxing: KZM kutija - avgust 2016. + HP giweaway

15:13:00



Izgleda da su beogradski poštari malo pažljiviji, jer je ovomesečka KZM kutija Knjižare za mlade stigla zaista u obliku kutije. Avgustovska kutija nije bila ruski ruler i knjige su bile Odisejine. Nisam sigurna da li su svi dobijali istu knjigu ili ne, pošto je u jedinom blog postu koji je objavljen do sada ista knjiga. Ali to svakako može biti slučajnost. Jako mi je žao što je crtež prelepljen KZM nalepnicama, jer bih ga ja tako uramila.



Kutija je bila napakovana do vrha. Punija od one stvarno pune bonus kutije.

Knjiga koju sam dobila je Miris zime Žan-Klod Mulijerva. U pitanju je young adult distopija i za sada deluje veoma primamljivo. Više o samom sinopsisu moći ćete da pročitate u book haul-u koji sledi nakon ovog posta.


Bukmarkeri su nezaobilazan deo svake KZM kutije, pa su tako dva bila sastavni deo i ove.



Odiseja ima moju večnu ljubav jer nam je darovala i bedževe. Kako sam ponovo počela da nosim platnene torbe i rančeve, automatski sam se vratila bedževima. Imala sam pozamašnu kolekciju, a Knjižara za mlade me često časti novim primercima.



U kutiji se našao i mini nedeljni planer. Prilično sam se razočarala kadasam skvatila da nisu u formi stikera jer bih ih tako iskoristila za planer i tako bi bilo iskorišćeno za ono što je namenjeno, a ipak sačuvano. Ovako mi je glupo da ispišem rendom stvari tokom neke rendom nedelje jer je previše lep. Smisliću šta ću s njim.



Knjižica magija je simpatična, kreativna ideja. Pošto nisam fan Hari Potera, proslediću ovu knjižicu prvoj osobi koja se javi u inbox fejsbuk stranice bloga. Ko prvi knjižici, njemu knjižica!



Knjižara za mlade definitivno podržava moj korderski nagon kada su u pitanju notesi i rokovnici. Njih nikada dosta! Ekipa koja pakuje kutiju je toga svesna, te u svakoj kutiji dobijem neki kul notes. Obožavam ove retro sveščice, a stikeri su ogroman plus!



Da bi užitak čitanja bio bolji, mora se stvoriti lepa atmosfera. Ako je mirišljava - još bolje! jako sam osetljiva na snažne mirise, ali ovaj osfeživač prostora mi baš prija. Nije ni prejak ni preslab, a ni previše veštački. Ne mogu da ocenim na šta tačno miriši, ali podseća me na neke vlažne maramice.



Često sam ljudima rpavola čestitke i volim kada su ivice talasaste, ali mi ne neretko mrko da seckam, ili mi se ne sviđa kako izgleda jer nije sve asolutno jednako. Zato sam se oduševila kada sam dobila makazice koje će da skrate moju muku.



Za mene je ova kutija bila pun pogodak! Cena KZM kutije je 950 (uključuje i poštarinu). Sama knjiga košta od 600 do 800 dinara (zavisi od knjižare), prateće sitnice su sjajne, tako da se kutija definitivno isplatila.

You Might Also Like

2 коментара