Prostor za sopstvene misli: Deset hiljada hvala.

21:07:00


Kao što sam naslov kaže - deset hiljada hvala. Po jedno za svaki pregled ovog bloga. U ovom postu posvećenom upravo ovom lepom broju pregleda bih želela da malo sklonim akcenat sa samog bloga i prenesem ga na svoje omiljene kreativce.


Svaka od ovih osoba/grupa ispoljava kreativnost na drugačiji način. Ne bih mnogo pričala u prazno, već bih vam pokazala o čemu govorim.

Prva na mojoj maloj listi je ekipa DRAFT - omladinskog informatora. Ova ekipa ima zaista sjajne tekstove. Stil pisanja je prilagođen omladini, a i dalje dovoljno profesionalan. O saradnji sa DRAFT-om mogu da kažem samo najbolje. Takođe smatram da su DRAFT i Šećerna Pilula veoma dobar tim. A ako ipak mislite da jesmo, mi ćemo, vama u inat, biti još bolji!                  

Druga omiljenost je 2in1. U pitanju je Macin štaf, Dregonina i Klarina kreativna radionica. Dregona je odlučila da malo vežba engleski, te je svoj rad izdvojila na Dregona makes blogu. Ono što je meni ovde najomiljenije od svega omiljenog su Dregonine tehnologic kolekcije. Jedva čekam da dođem do svog komada nakita od crvene matične ploče!


Bacimo se malo u sferu likovne umetnosti. Ali ne obične likovne umetnost, već likovne umetnosti na noktima! Ivana nails umetnosti! Znate, mi čudni ljudi nekada (čitaj: uvek!) zamaramo Ivanu da nam po noktima crta svašta nešto. Od zombija, do anime likova. Ali, ja bih izdvojila svoje so kawaii Totoro nokte.


I za kraj, nešto malo ozbiljnije.Osoba za koju volim da verujem da je stara duša u telu sedamnaestgodišnjaka, što kroz njegove tekstove izlazi na videlo. Vlasnik sjajnog bloga pod nazivom Utisci sedmice.

You Might Also Like

0 коментара