Unboxing: Bunar želja

16:50:00



Između ostalih, svoj nakit kačim i na sajt pod nazivom Moje krpice. Tamo osim kupovine i prodaje mogu da se vrše i razmene. Razmene za svoj nakit ne radim jer mi je to prihod, ali ovu ponudu jednostavno nisam mogla da odbijem.

Javila mi se Jasmina, vrlo kreativna devojka koja svoje radove kači na fejsbuk stranicu pod nazivom Bunar želja. Ona je odabrala nakit koji joj se sviđa, a ja neke od stvarčica koje ona pravi.

Pažljivo upakovane u kutije, dobila sam divan sat, šolju i kutiju za nakit.



Sat je bio jedna od prvih stvari za koje sam se zakačila kada sam gledala šta bih mogla da dobijem u ovoj razmeni. Svako ko me iole poznaje, vrlo dobro zna da sam opsednuta mesecom i gramofonskim pločama. I, iako je ovo bukvalno samo slika meseca zalepljena na gramofonsku ploču, u pitanju je jedna od najlepših stvari koje sam videla.



Što se šolje tiče, prvenstveno sam želela šolju sa macama i sa Malim princem. Međutim, Jasmina je morala ponovo da ih iscrta, a nigde nije mogla da nađe bele šolje. Poslala mi je fotku jedne rekavši da je to jedina koju ima i ja sam shvatila da je kao stvorena za mene, pogotovo što sam bila u sred ispitnog roka. Neću da vam opisujem, sami ćete videti fotku. Veličina je odlična za kafu koju pijem dok bdim nad knjigom, a sam crtež i tekst su tako ja poslednja dva meseca.




Poslednja stavka mi nije bila u planu, ali pošto nije mogla da mi pošalje dve šolje, odlučila sam se za malu kutiju za nakit, koju je oslikala onako kako sam ja želela.

Nisam htela ništa preterano, već jednostavnost, te sam se odlučila za crnu kutiju sa zelenim elementima koji simbolišu bend Type o Negative. Oduševljena sam konačnim produktom!

Jako sam zadovoljna sa sve tri stvari i izuzetno srećna što ih imam jer su prelepe. Sa devojkom koja ih pravi nemam nikakav dogovor da pišem poseban post o svemu ovome, već mislim da treba podržati njen talenat i kreativnost i moja je slobodna volja ne samo da spomenem ovo usput, već da ceo jedan post posvetim ovakvom kreativcu.




Bunar je ispunio moje želje, a ispuniće i vaše, zato trk na Jasmininu stranicu Bunar želja linkovanu na početku ovog posta!

Naravno, svaki od ovih predmeta je dobio svoje počasno mesto. Sat stoji na mom radnom stolu, do sveščica koje koristim za planiranje i anime figurica, kutija u mom kutku za drage stvari, a šolja će mi definitivno praviti društvo dok spremam ispite.


You Might Also Like

2 коментара

  1. Draga Jasmina, svaka cast! Moze da ocekuje porudzbine i od mene :) A za Pilulin nakit imam same reci hvale, naprslu bubnu opnu od vristavih obozavatelja njenog nakita i podliv na vratu od hvatanja lancica i mjaurlika- ODAKLE TI OVO!!!!????

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pogledaj preko Markićevog fejsa Jasmininu stranicu.

      A te što mjaurliču, slobodno uputi k meni, ja ću im rado pomoći.:D

      Избриши