Favoriti meseca 2016: March favourites.

15:42:00

I u martu sam bila na dosta svirki, a čini mi se da će ih svakog meseca biti sve više (barem dok nisu ispitni rokovi). Kao i prošlog puta, ukratko ću vam preneti svoje utiske, s obzirom na to da o većini nisam pisala ovde.

Samim početkom meseca prisustvovala sam onome što je trebalo da bude veliki povratak benda Oružjem protivu otmičara. Povratak je bio, a koliko veliki, to možete pročitati u tekstu kojisam pisala za Helly Cherry
Samo nekoliko dana kasnije bila sam na koncertu bendova Svarun i Kalevala, a ovaj koncert ostavio je poseban utisak na mene.
Proslava Dana Svetog Patrika počela je ranije uz Scordice i Irish Stew, a nastavljena je na sam praznik, tradicionalnim koncertom Ortodox Celts-a.
Nojzovali smo uz Artan Lili, čija su sjajna podrška i veoma pozitivno iznenađenje za mene, bili Crvi. Bilo je lepo posle nekoliko meseci ponovo proćaskati s Lilijevcima. A sebe sam počastila.


Nakon godinu dana proživeh ponovo prekide stvarnosti i to tri sata duge. Koncert benda Kanda kodža i Nebojša bio je sjajan koncertni završetak meseca. Slušati Oliverove bisere je uvek super zabavno!


Oni ludi Šveđani, Sabaton, su ponovo ušli u studio! Definitivno ih očekujemo opet kroz godinu-dve, a što se albuma tiče, nek je živo i zdravo i da bude Heroes 2!
Ostaću još kratko na muzičkom polju i izraziti ličnu sreću zbog snimljenog spota za pesmu Kalifornija sugrađana zajednički nazvanih Kofein. A za gostovanje u pesmi su odabrali sjajne ljude! Da pogledate video kliknite ovde jer je Blogger opet govance i iz nepoznatih razloga ne može da ga nađe na jutjubu.


Pošla sam popoločanim putem filmofilije. Serije i animee nisam gledala ne znam koliko dugo, dok sve češće pustim sebi neki provereno dobar film. Za sada se ne upuštam mnogo u gledanje filmova za koje nisam čula da su dobri jer nemam vremena za bacanje na lošu kinematogrfiju. U martu su me, svakako, oduševili The Revenant i Trumbo.
A sad, pisana reč. Veoma me je obradovala vest da je Draža Petrović postao glavni urednik dnevnog lista Danas. Sada sam pogotovo sigurna da će ove novine i dalje biti van tabloidne sfere.

Za sam kraj ostavila sam lepu vest da će krajem aprila iz štampe izaći odabrane priče iz e-knjiga Nešto diše u mojoj torti.


You Might Also Like

0 коментара