Konkursi: #fotkajslobodno na FreeDom Art festivalu.

18:41:00




 U sredu, 23. avgusta otvoren je prvi FreeDom Art festival u organizaciji Doma omladine Pančevo, a sa ciljem promovisanja ljudskih prava, slobode izražavanja, izbora, kao i slobode javne i vizuelne forme. Raznolikim spiskom aktivnosti, ovaj festival prevazilazi žanrovska ograničenja.
FreeDom Art fest će tokom svog trajanja obuhvatiti najrazličitije aktivnosti kao što su oslikavanje i kasniji obilazak oslikanih murala u Pančevu, dani sporta i rekreacije, nastupi stend ap komičara, bazar, koncerti i žurke, kao i živa biblioteka.
Kompletan pregled dešavanja možete pogledati ovde.





FreeDom Art festival i DRAFT omladinski informator te pozivaju da za posetiš bilo koji od programa u okviru FreeDom Art-a, fotkaš i učestuješ na trećem DRAFT-ovom foto konkursu. Ukoliko budeš najbolji, tvoja fotka će osvanuti na naslovnici dvanaestog DRAFT zina!

Pošalji najviše pet fotki sa nekog od programa festivala koji će se održati od 23. do 30. avgusta, ime i prezime i broj telefona (ukoliko želiš da ti ishod konkursa bude javljen porukom) na mejl draftredakcija@gmail.com. Fotografije možeš poslati do ponedeljka, 31. avgusta u 19 sati, nakon čega će biti odlučeno čija je fotka najbolja. Osim objavljivanja na naslovnoj strani dvanaestog DRAFT-a, pobednik dobija i skromnu novčanu nagradu.

Ukoliko postoje bilo kakve nedoumice, pošalji mejl na draftredakcija@gmail.com ili poruku na fejsbuk stranicu DRAFT omladinski informator.

#fotkajslobodno i budi deo FreeDom Art festivala!

You Might Also Like

0 коментара